sreda, 29. september 2010

Tone, Tone, Tralalone! Tone, Tone, Makarone!

Danes svoj (khm, khm...) rojstni dan praznuje velik frajer, pesnik Tone Pavček. Želimo mu veliko smeha, veliko navdiha in veliko drobtinic!  Pa tudi veliko torto in popotovanj okoli sveta,...

nedelja, 26. september 2010

Remington preobrazba drugic

Kot ze receno smo bili 24.9.2010 v BTC-ju na Remingtonovi najvecji stilski preobrazbi v Sloveniji. Dogodka se je udelezilo 100 deklet, nasa ekipa pa je dogodek posnela in ga na samem dogodku tudi zmontirala in jih objavila na Remingtonovi facebook strani. Tudi tukaj - v stolpcu na desni strani bloga, si lahko ogledate omenjene dvominutne videe, v nekaj dneh pa bomo objavili se daljsega, z nekaj se neobjavljenimi posnetki.


 dekleta so nestrpno cakala, da pridejo na vrsto
 pomerjanje oblek za fotografiranje



voditelj Gregor Bolcina, radijski voditelj in Remingtonov ambasador

Ce vam je zal, da niste bili z nami naj omenimo, da se bo podoben dogodek zgodil kmalu. Vec o tem na facebooku.

petek, 24. september 2010

Remingtonova preobrazba

Danes je v City Parku v BTCju potekala Remingtonova "najvecja stilska preobrazba v Sloveniji", kjer so 100 deklet, izbranih preko facebooka, uredili za profesionalno fotografiranje. Stilisti, maskerji in frizerji so jih v picli uri uredili, jih spremenili v modele in jih nagradili z Remingtonovimi izdelki. Dekleta so se pri tem nadvse zabavala, mi pa smo, skupaj z njimi, posneli sest videov, ki smo jih med samim dogajanjem, nalozili na facebook stran Remingtona Slovenije.

Videe si bo, od jutri naprej, mogoce ogledat tudi na nasi spletni strani, oziroma na nasi facebook strani, tukaj pa si lahko ogledate par fotografij dogodka.
 
 maska:


 fotografiranje...

 nasa pisarna.

četrtek, 23. september 2010

Majnice. Drugič.

Je že res, da že dolgo nismo ničesar objavili na spletni strani in blogu, vendar to ne pomeni, da sedimo doma križem rok. Posneli smo namreč par kratkih videov na poezijo Toneta Pavčka, ki jih boste v oktobru lahko videli na naši spletni strani (in blogu!!!) ter na dvdju, ki ga bodo dobile samo osnovne sole. V videih nastopata Aleša in Blaž, ki sta se (kljub ogromni tremi) odrezala več kot odlično! Če kdo dvomi, se lahko za izziv potrudi in nam pošlje na email svojo interpretacijo iste pesmi. Ni lahko izpovedat ljubezni niti za šalo, kaj šele zares!


Snemali smo v okolici Goriskih Brd in v Vipavski dolini, kjer smo imeli prelepo soncno vreme, vendar smo imeli, zaradi aktualne trgatve, veliko tezav pri iskanju mirnih lokacij. Veliko sreco smo imeli tudi z naklonjenostjo nekaterih posameznikov oziroma drustev, ki so nam velikodusno odstopili prostore za par kadrov...

Toliko za zdaj. Dvd bo koncan predvidoma v zacetku oktobra, do takrat pa samo par fotografij s seta. Vec v naslednjih dneh.

sreda, 8. september 2010

Majnice - fulaste pesmi





Danes, ob 9:30, je v knjižnici Otona Župančiča v Ljubljani (Kersnikova 2), potekal projekt "Rastem s knjigo", katere glavni govornik je bil pesnik Tone Pavček. Založba Mladika je namreč izdala ponatis Pavčkovih poezij "Majnice - fulaste pesmi", ki jo bodo letos, poleg knjige "Geniji brez hlač" Slavka Pregla, v okviru projekta "Rastem s knjigo" dobili vsi sedmošolci v Sloveniji (kar je okoli 18.500 pubertetnikov...).

Pesnik bo čez tri tedne dopolnil 80. let in je letom navkljub poln elana in je neusahljiv vir življenjskih anekdot, ki jih je z veseljem delil z nami, kljub popolnoma nabitem urniku. Utrinki intervjuja in interpretacije nekaterih njegovih pesmi bodo kmalu objavljene v videu, ki ga pripravljamo...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...