torek, 30. november 2010

Tone Pavček: Intervju (Majnice - fulaste pesmi)

Kot smo že omenili, smo pred meseci posneli videe za projekt Rastem s knjigo, od danes naprej pa bodo videi objavljeni tudi na naši spletni strani, youtube portalu ter na blogu.
Za začetek pa predlagamo, da si ogledate intervju s pesnikom, Tonetom Pavčkom.

absolute glimmer

Sicer nismo še petega v mesecu (ker je več očitno to datum, ko pri nas objavljamo), vendar vseeno... Dne 18.11. 2010 smo bili na Absolute Glimmer Night zabavi nad mestom. Zabava je bila prirejena z veliko elegance 60' let vendar s sodobnejšo glasbo. Dogodek je okronala jazz plesna točka, z ekspozivnim nagovorom znane slovenske igralke in provokativnim plesom dveh žrebcev.
Video prihaja.








nedelja, 21. november 2010

The Chance

8.11. smo bili na nogometnem stadionu ŽAK v Šiški, kjer je potekal Nike-ov izbor The Chance. Dva fanta, ki sta se v izboru najbolj izkazala, sta namreč dobila priložnost priti v Nike Academy, vendar njuna pot ni tako lahka, saj je v tekmovanju še 98 fantov iz celega sveta. Fantje bodo deležni profesionalnega treninga, ki ga bosta organizirala Nike in Premier League, vsak njihov gib pa bodo opazovali tudi profesionalci iz sveta nogometa...

Fanta, ki sta dobila priložnost The Chance sta: Dezso Gerencser in Blaž Zaplotnik.


petek, 5. november 2010

Mularija...

Pred dvema mesecema smo postali ponosni so-starsi sestim beagle mladickom - dvema punckama in stirim fantom. Skotili so se 29. 8. 2010 in so sedaj dovolj stari, da zapustijo mamo. Od sestih imamo na voljo se tri psicke - dva fantka in puncko. Nahajajo se v Vipavi, vsi so z rodovnikom, pripravljene imajo zige in vso potrebno dokumentacijo. Ce se odlocite, lahko po ogledu v Vipavi, psicka(/e) vzamete takoj. Poklicite na 031 384 745 (Milos).

























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...